Greece Holidays app web version facebook appnewsletter subscribe
English Greek Russian German

Επιλογές

Social Media

Visit our Facebook Page   follow us on Twitter      follow us on Blogger
Visit our Myspace page      follow us on Reddit   View Greece Holidays's profile on LinkedIn
Visit our Stumble Page      follow us on Delicious  
   Visit our Bebo Page   Visit our Diigo Page   follow us on Orkut
Visit our Squiddo Page   Visit our Netvibes Page   Visit our Netvibes Page   Visit our Netvibes Page

More...

   Visit our Flickr page   follow us on Twitter  E-Mail
Print Friendly and PDF        

Διακοπές στην Ελλάδα

Διακοπές στην Ελλάδα

Οι διακοπές στην Ελλάδα ότι το καλύτερο προιόν της χώρας μας. Ο ήλιος, οι ακτές, τα ελκυστικά καταλύματα, οι τιμές και τα αξιοθέατα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός. Σε οικονομικές τιμές μπορείτε να επισκεφτείτε παραθαλάσσιες ή ορεινές περιοχές, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή βίλες. Δεν είναι τυχαίο ότι εκατομμύρια επισκεπτών συρρέουν κάθε χρόνο στην Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Η Ελλάδα διαθέτει διάσημα νησιά όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Κρήτη, η Ρόδος, η Κέρκυρα αλλά και ηπειρωτικές περιοχές όπως τα Μετέωρα, η Αθήνα με την Ακρόπολη, οι Δελφοί κ.α. Η Ελλάδα με τις πεντακάθαρες παραλίες, την πλούσια ιστορία, την παραδοσιακή φιλοξενία της και τις ελκυστικές τιμές της, σας περιμένει για τις διακοπές σας προσφέροντας αξέχαστη διασκέδαση και εγγυημένη αναψυχή.

10 λόγοι να κάνετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα

1. Τοποθεσία, η νοτιότερη χώρα στην Ευρώπη, με την μεγαλύτερη ηλιοφάνεια.

2. Οι ακτές της, αχανείς, βραβευμένες με 379 μπλε σημαίες το 2012, διαθέτει πάνω από το 10% των βραβευμένων ακτών στον κόσμο σε σύνολο 46 χωρών.

3. Η ιστορία της, με τον αρχαιότερο πολιτισμό στην Ευρώπη (Μινωικό) και την άνθηση την πλούσια αρχαιοελληνική ιστορία και βυζαντινή ιστορία.

4. Η διατροφή της, όπου εκτός από τις υπέροχες συνταγές και προϊόντα της, σε περιοχές της Ελλάδας μελετήθηκε η Μεσογειακή διατροφή, η υγιέστερη μέχρι σήμερα.

5. Η φιλοξενία των Ελλήνων, με ρίζες στην αρχαία Ελλάδα, όπου ο Ξένιος Δίας σήμαινε ο φιλόξενος Δίας. Το χαμόγελο και η διάθεση των ανθρώπων θα σας κερδίσουν.

6. Αξιοθέατα, με πλήθος από μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία παγκόσμιας αξίας.

7. Δραστηριότητες που ευνοεί το ορεινό φυσικό τοπίο, το κλίμα και οι μεγάλες ακτές, όπως αναρριχήσεις, περιπατητικά μονοπάτια, θερμές πηγές-σπά, θαλάσσια σπορ κ.α.

8. Ποιότητα καταλυμάτων, η οποία ανέβηκε μετά τους ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004. Ο συνδυασμός τιμών και ποιότητας έφερε την Ελλάδα.

9. Το φυσικό περιβάλλον, που αποτελείται από ένα μεγάλο πλήθος (6.000) από νησάκια μέχρι τα χιονισμένα βουνά στην ηπειρωτική Ελλάδα.

10. Η ποιότητα ζωής, η Ελλάδα είναι μια ανεπτυγμένη χώρα που διατηρεί την σταθερότητα και την ευημερία της, με μια θέση στις καλύτερες 30 χώρες σε ποιότητα ζωής.

Όλα αυτά -μεταξύ άλλων- έφεραν μια μικρή χώρα όπως την Ελλάδα στην 15 θέση στον κόσμο ως δημοφιλέστερο προορισμό σε αφίξεις τουριστών.